Over ons

Pharmatique is een onderneming die oplossingen biedt voor traditionele problemen in de gezondheidszorg. Signalen en behoeften uit de praktijk worden gebruikt om nieuwe procedures te introduceren in de zorg met als doel een optimalisering van diezelfde zorgverlening. Hierbij zijn de oplossingen gericht op het evenwicht tussen de hedendaagse wet/regelgeving en de zorgverlening. Met Pharmatique kunt u vooruit!

Onze Oplossingen

Wij hebben al onze zorg applicaties met zorg vanuit de praktijk ervaringen ontwikkeld. Wij vertellen graag de mogelijkheden voor uw apotheek of thuiszorgorganisatie. Van receptengang monitoren tot een moderne wachtrijsysteem, we hebben alle capabilities onder één dak.

Bekijk onze oplossingen

Klant Referenties

Onze software oplossingen worden door apotheken en thuiszorgorganisaties gebruikt. Een mooie referentie is uiteraard dat de applicaties non-stop werken in een 24-uurs apotheek.

Klant referenties

Werken bij Pharmatique

Als collega besteed je meer tijd met ons dan met je familie en vrienden. Dat is een flinke investering. Daarom beschouwen wij het als onze plicht te investeren in jouw ontwikkeling. Werken bij Pharmatique is werken aan jezelf. Wij ondersteunen je daar graag in.

Kom erachter of je bij ons past

Contact

We doen er alles aan om zoveel mogelijk te vermelden op onze website. Maar helemaal compleet is het nooit. Daarom hebben we een vriendelijk en kundig team voor je klaarzitten dat al je vragen kan beantwoorden.

Neem contact op